Hoge odd voor eerste zege van Yilmaz met Fortuna Sittard

ADVERTORIAL – Na vier nederlagen op rij vanaf de start van het Eredivisie-seizoen neemt Fortuna Sittard het vanavond op tegen FC Utrecht, dat ook nog niet gewonnen heeft. Wat verwacht jij van de vrijdagavondwedstrijd? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Hoge odd voor eerste zege van Yilmaz met Fortuna Sittard
© Pro Shots

Sjors Ultee moest na drie competitiewedstrijden in het nieuwe seizoen het veld ruimen als trainer van Fortuna. Na nederlagen tegen Ajax, FC Twente en SC Cambuur ging het roer al om. Burak Yilmaz deed op het trainingsveld figuurlijk een stap naar voren, insiders schetsten dat de invloed van de Turkse blikvanger direct toenam. Van SC Heerenveen werd vervolgens ook verloren. Komt er tegen FC Utrecht de eerste overwinning? De odd voor een zege van de thuisploeg is maar liefst 3.40.

Ook interessant is de quotering voor een doelpunt van Yilmaz. Er is veel gezegd en geschreven over de rol en invloed van de 37-jarige spits. Wat opvalt is dat het de routinier ondanks alle onrust bij de club wel lukt om zijn doelpunten mee te pikken. Yilmaz scoorde in de eerste vier speelrondes al drie keer. Hij had gemiddeld maar 83 speelminuten nodig voor een Eredivisie-goal. Inzetten op een goal van Yilmaz tegen Utrecht kan je 2.65 keer de inzet opleveren.

Utrecht hoopt op Dost
De druk op Utrecht is al flink toegenomen op weg naar Fortuna-uit. De club met de grote ambities heeft maar twee punten gepakt in de eerste vier duels. Met versterkingen als Bas Dost, Jens Toornstra en Amin Younes zijn de verwachtingen hoog. Betaalt de kwaliteit in de selectie zich vanavond wel uit? De quotering voor een zege van de ploeg van trainer Henk Fraser is 2.15. Utrecht verloor in competitieverband nog nooit van Fortuna sinds de rentree van de Limburgers op het hoogste niveau in 2018.

Bij de Utrechters zijn natuurlijk veel ogen gericht op Bas Dost. De achttienvoudig Oranje-international scoorde dit seizoen al drie keer voor de ploeg die nog stroef draait. Ook opvallend was het aantal doelpogingen van Dost: veertien, het hoogste aantal van alle aanvallers in de Eredivisie in de eerste vier speelrondes. Zie jij Dost wel scoren in Sittard? De quotering voor een goal van de spits is 2.23.

Via Bet Builder is het mogelijk om bijvoorbeeld inzetten op een goal van Burak Yilmaz te combineren met inzetten op een zege van Fortuna. Bekijk hieronder twee voorbeelden van combinaties.

Bet Builder-combinaties:
- Fortuna Sittard wint en Burak Yilmaz scoort: 5.30
- FC Utrecht wint en Bas Dost scoort: 3.35

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's