Ibrahimovic: 'Ik ben blij voor Milan en ook voor Balotelli'

Zlatan Ibrahimovic heeft zich positief uitgelaten over de transfer van Mario Balotelli naar AC Milan. De spits, die nu zijn geld verdient bij Paris Saint-Germain, is vol lof over zijn oude club.

Ibrahimovic: 'Ik ben blij voor Milan en ook voor Balotelli'

Ibrahimovic maakte tussen 2010 en 2012 furore bij AC Milan en speelde bovendien samen met Balotelli bij Internazionale (foto). 'Thiago Silva (hij maakte samen met Ibra de overstap naar Parijs, red.) en ik zijn blij dat het goed gaat bij AC Milan. Ik ben blij voor de club en ook voor Balotelli. Ik kan alleen maar positief zijn over Milan, het is gewoon een fantastische club.'

Eerder al verwelkomden toekomstig ploeggenoten Stephan El Shaarawy en de Braziliaan Robinho hun nieuwe collega Balotelli met open armen.

Dinsdag werd bekend dat de Italiaanse aanvaller van Manchester City de overstap maakt naar zijn thuisland. Met de transfer naar AC Milan is twintig miljoen euro gemoeid, een bedrag dat zijn kersverse werkgever in termijnen zal betalen. Later deze woensdag ondertekent hij een contract tot 2017, mits hij de medische keuring doorstaat.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen