'Inter schakelt door als Dumfries volgende week niet bijtekent'

Reacties

Internazionale hoopt dat de contractonderhandelingen met Denzel Dumfries spoedig tot een akkoord leiden. Volgens Italiaanse berichtgeving voert Inter de druk op de Nederlander op en verlangt het volgende week een antwoord van Dumfries.

'Inter schakelt door als Dumfries volgende week niet bijtekent'
© Pro Shots

De verbintenis van Dumfries in Milaan loopt nog tot medio 2025. Het management van de Nederlander en Internazionale zijn al geruime tijd in gesprek over een contractverlenging, maar dat heeft nog niet tot een akkoord geleid. Volgens Corriere dello Sport hoopt Inter dat Dumfries volgende week bijtekent, anders schakelt het door naar een alternatief.

Dumfries keert zaterdag terug in Milaan na enkele weken vakantie. Dan staat er meteen een belangrijk gesprek gepland tussen Dumfries en de directie van de club. Inter heeft hem volgens Corriere dello Sport een contract voor drie of vier jaar aangeboden, met een netto jaarsalaris van vier miljoen euro, exclusief bonussen. Mocht hij daar niet op ingaan, dan wil Inter hem deze zomer nog verkopen.

De club heeft al een vervanger op het oog. Vanderson van AS Monaco moet zijn vervanger worden als Dumfries vertrekt. De 23-jarige back heeft een geschat prijskaartje van 20 tot 25 miljoen euro. Hij is tevens international van Brazilië.

Spelersprofiel

D. Dumfries


Geboortedatum:
18 april 1996
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Internazionale
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.