Internazionale speelt ook tegen Lazio gelijk

Het wil maar niet vlotten met het Internazionale van Robert Mancini. Voor de zevende keer dit seizoen speelde de Milanese ploeg gelijk, ditmaal met 1-1 tegen zijn vorige werkgever Lazio Roma.

Inter is nog wel ongeslagen, maar de achterstand op die andere club die nog ongeslagen is, koploper Juventus, is inmiddels gegroeid tot twaalf verliespunten. Wat de feiten des te erger maakt, is dat Inter voor de vierde keer dit seizoen een voorsprong weggaf.

Direct na rust zorgde Adriano voor de openingstreffer namens Inter, waar Edgar Davids negentig minuten meespeelde. De Braziliaan werd de diepte ingestuurd en rondde af met een doffe knal.

Maar in de 84ste minuut zorgde Talamonti voor de verrassende gelijkmaker. Hij klom boven Sinisa Mihajlovic uit en kopte fraai binnen na een vrije trap van Massimo Oddo. In de slotfase was Alvaro Recoba namens Inter nog dicht bij de gelijkmaker, maar zijn vrije trap spatte op de lat.