Juventus doet weer eens net genoeg en wint

Juventus-Reggina 1-0 (0-0)Op vertrouwde wijze pakte Juventus weer eens drie punten. Na een povere eerste helft deed Juve na rust net genoeg om middenmoter Reggina te verslaan. De zege kwam de bianconeri wel toe, maar het spel hield niet over.

In de tweede helft zorgden Alessandro Del Piero en Zlatan Ibrahimovic voor het gevaar. Zlatan kopte eerst een voorzet van Mauro Camoranesi tegen de lat, voordat Del Piero vanaf de rand van de zestien de lat raakte met een schot. In de 65ste minuut lukte het wel: Ibrahimovic speelde met een hakbal Del Piero vrij, waarna Alex de 1-0 binnenschoot.

Door de 1-0 zege neemt Juventus een voorsprong van drie punten op collega-koploper AC Milan, dat zondag op bezoek moet bij AS Roma.

Siena-Lazio Roma 1-0 (0-0)
Igor Tudor zorgde voor de beslissing in het treffen van de twee laagvliegers. De Kroatische verdediger kopte na rust een hoekschop van Enrico Chiesa binnen achter Angelo Peruzzi. Door de winst klom Siena naar de zeventiende plaats.