Kan Yamal gehavend Spanje voorbij Denemarken leiden?

ADVERTORIAL – EK-winnaar Spanje komt zaterdagavond in actie in de Nations League. Denemarken staat voor de zware opgave om het team van succescoach Luis de la Fuente in Murcia af te stoppen. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Kan Yamal gehavend Spanje voorbij Denemarken leiden?
© Pro Shots
Spanje
Spanje
1 - 0
Denemarken
Denemarken

Het is maandag precies drie maanden geleden dat de Spaanse nationale ploeg zich tot het beste landenteam van Europa kroonde. In de finale in Berlijn werd Engeland met 2-1 verslagen door goals van Nico Williams en Mikel Oyarzabal. Die zege was het slotstuk van een geweldige zomer voor de Spanjaarden, waarin de 22-jarige Williams en de zeventienjarige Lamine Yamal opstonden als de nieuwe sterren van La Roja.

Het succesteam is in deze interlandperiode allesbehalve compleet. Zes van de spelers uit de basisopstelling voor de EK-finale ontbreken in de selectie vanwege fysieke problemen. Het gaat om Unai Simón, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Rodri, Dani Olmo en Williams. Yamal is er wel bij, met rugnummer 10 zelfs. Bij afwezigheid van Olmo neemt de tiener het rugnummer over. De verwachting in Spanje is dat de rechtsbuiten tegen de Denen voorin samen gaat spelen met Álvaro Morata en Oyarzabal.

Bij zijn club Barcelona is Yamal dit seizoen alweer flink op dreef. Hij was in de eerste negen speelrondes met vier treffers en vijf assists direct betrokken bij negen goals. Alleen zijn ploeggenoot Robert Lewandowski deed het wat dat betreft nog beter in La Liga. Voor Yamal scoort tegen Denemarken staat bij TOTO een quotering van 2.90. Verwacht jij dat hij de score opent, dan is inzetten op Yamal als Eerste doelpuntenmaker (7.00) een interessante optie. TOTO biedt verschillende Specials aan bij deze wedstrijd, waaronder deze: Spanje wint & Lamine Yamal scoort (3.30).

Quoteringen Doelpuntenmakers

- Álvaro Morata: 2.10
- Mikel Oyarzabal: 2.35
- Lamine Yamal: 2.90

- Rasmus Højlund: 4.00
- Kasper Dolberg: 4.50
- Yussuf Poulsen: 5.50

Voor Morata is dit de wedstrijd van zijn terugkeer in Spanje. De spits van de gouden EK-ploeg moest de interlands in september aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure. Hij verliet in de zomer Atlético Madrid voor AC Milan, hopend op meer waardering. Op de steun van De la Fuente heeft de 31-jarige aanvaller altijd kunnen rekenen. De bondscoach wees Morata aan als captain en liet hem tijdens het EK in alle belangrijke wedstrijden starten. Denk jij dat Morata bij zijn rentree het vertrouwen terugbetaalt in de vorm van een doelpunt? Inzetten op Spanje wint & Álvaro Morata scoort kan 3.30 keer de inleg opleveren.

Bekijk hier het volledige aanbod van TOTO en zoek de weddenschappen die passen bij jouw voorspelling. Veel plezier met de interlands!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's