Kooplustig Chelsea betaalt 'schijntje' voor talent van Barcelona

Reacties

Chelsea heeft de komst van Marc Guiu bevestigd. The Blues plukken de achttienjarige aanvaller weg bij Barcelona voor een bedrag van naar verluidt zeven miljoen euro.

Kooplustig Chelsea betaalt 'schijntje' voor talent van Barcelona
© Pro Shots

Guiu kwam afgelopen seizoen in totaal zeven keer uit in de hoofdmacht van Barcelona. Drie keer in La Liga, twee keer in de Copa del Rey en twee keer in de Champions League. De Spanjaard besluit nu om de Catalanen de rug toe te keren en tekent voor vijf seizoenen op Stamford Bridge, met een optie van nog een extra jaar.

'De hoofdreden waarom ik voor Chelsea heb getekend, is het voetbal en het project dat de club me heeft voorgeschoteld', begint Guiu op de website van Chelsea. 'Ik voel het vertrouwen dat iedereen die bij de club werkt in mij heeft. Het plan dat ze hier hebben maakt me exciting.'

Met Guiu heeft Chelsea nu zijn derde speler voor het aankomende seizoen binnen. Eerder werden Omari Kellyman (Aston Villa, 22.5 miljoen euro) en Tosin Adarabioyo (Fulham, transfervrij) al door de club binnengehaald.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

Marc Guiu


Geboortedatum:
4 januari 2006
Leeftijd:
18
Geboorteplaats:
Granollers
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
82 kg
Huidige club:
Chelsea
Nationaal team:
Spanje Onder 19
Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.