Koopmeiners kent met Juve slechte generale voor duel met PSV

Reacties

Juventus is op bezoek bij Empoli niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. Met Teun Koopmeiners voor het eerst in de basis kwam de topclub in de slotfase nog goed weg.

Koopmeiners kent met Juve slechte generale voor duel met PSV
© Pro Shots
Empoli
Empoli
0 - 0
Juventus
Juventus

Met zeven punten uit drie wedstrijden was Juventus uitstekend aan het seizoen begonnen. Onder de nieuwe trainer Thiago Motta valt op dat de club defensief uitstekende cijfers kan overleggen, want in de eerste drie duels kreeg Juve geen doelpunten tegen. Op bezoek bij Empoli kreeg de club uit Turijn mogelijkheden via Federico Gatti, Dusan Vlahovic en Koopmeiners, maar gescoord werd er niet.

Empoli stelde er bar weinig tegenover, maar in de extra speeltijd kreeg de thuisclub via Youssef Maleh toch nog een kans op de overwinning. De inzet van de Marokkaan ging echter naast, waardoor de wedstrijd eindigde zoals hij begon: 0-0. Daardoor bleef Juventus dus voor de vierde wedstrijd op rij zonder tegentreffers. Slechts vier keer eerder startte de recordkampioen zo solide aan het seizoen.

Komende dinsdag viert Juventus zijn rentree in de Champions League. De tweevoudig winnaar van de Cup met de Grote Oren krijgt dan bezoek van PSV (aftrap 18.45 uur).

Serie A

Stand Serie A 2024/2025

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Udinese
4
3
1
0
7-4
+3
10
2
Napoli
4
3
0
1
9-4
+5
9
3
Internazionale
4
2
2
0
9-3
+6
8
4
Juventus
4
2
2
0
6-0
+6
8
* Actueel tot en met 17 sep. 2024

Dé gids voor seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer T. Koopmeiners
Meer over T. Koopmeiners
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.