Kuijt doet daags voor openingswedstrijd oproep aan Beerschot-bestuur

Reacties

Na twee seizoenen is Beerschot terug op het hoogste niveau van België. De Antwerpenaren openen de competitie zaterdag in eigen huis tegen OH Leuven. Trainer Dirk Kuijt wil nog wel een paar nieuwe spelers begroeten tussen nu en eind augustus.

Kuijt doet daags voor openingswedstrijd oproep aan Beerschot-bestuur
© Pro Shots

Dat vertelde hij op de persconferentie daags voor de krachtmeting met Leuven. 'De bedoeling is wel dat elke positie dubbel bezet is. De afgelopen weken hebben de mensen binnen de club hard gewerkt en ik ben tevreden met het werk dat tot nu toe verricht is, maar er moeten nog spelers bijkomen. De groep die er nu staat is al klaar voor morgen en we hopen om stappen te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in', aldus Kuijt.

De competitie in België begint inmiddels traditioneel vroeg omdat het seizoen door de play-offs behoorlijk lang duurt. Kuijt denkt dus dat zijn ploeg klaar is voor het grote werk, en de kampioenscoach heeft er zin in. Naar eigen zeggen heeft de Katwijker 'kriebels in de buik'. 'Voetbal is een mooi spelletje en als coach ben je er nog op de meest dichte manier bij betrokken. Ik vind het heerlijk.'

De Kielse Ratten roerden zich tot dusver aardig op de transfermarkt: Kuijt begroette vijf versterkingen. Nick Shinton, Dean Huiberts, Brian Plat, Ewan Henderson en D'Margio Wright-Phillips (die reeds gehuurd werd) dragen dit seizoen het paars van Beerschot. De twee laatstgenoemden zijn er tegen Leuven nog niet bij omdat hun werkvergunningen nog niet in orde zijn, aldus de Gazet van Antwerpen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.