Lang nog niet terug bij PSV, Bosz noemt situatie 'absoluut niet zorgwekkend'

Reacties

Peter Bosz kan zaterdag in het Eredivisie-duel met NEC geen beroep doen op Noa Lang. De aanvaller maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie. 'Met zijn mentale gesteldheid heeft het niets te maken.'

Lang nog niet terug bij PSV, Bosz noemt situatie 'absoluut niet zorgwekkend'
PSV
PSV
2 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Voor de interlandbreak liet Lang de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles schieten. De 25-jarige vleugelspeler kreeg rust. De bedoeling was aanvankelijk dat Lang er tegen NEC weer zou staan, maar dat gaat niet gebeuren. De PSV'er er ook tegen de bezoekers uit Nijmegen niet bij.

Lang trainde deze week voor een groot deel mee en is niet geblesseerd. Een reactie in zijn behandeltraject ligt aan de basis van de beslissing van Bosz. 'Soms moet je keuzes maken', gaf de trainer van PSV aan in gesprek met ESPN. 'Of dat zorgwekkend is? Nee, absoluut niet. Met zijn mentale gesteldheid heeft het niets te maken.'

Bosz kon nog niet zeggen of Lang er dinsdag weer bij is. Dan opent PSV de Champions League-campagne op bezoek bij Juventus. 'Dan zou hij eventueel kunnen spelen', hulde Bosz zich in nevelen. De ontmoeting tussen Juve en PSV begint dinsdag om 18.45 uur.

Eerst wacht zaterdag het Eredivisie-duel met NEC. De opstelling van PSV vind je hier.

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.