Lazio treedt vermoedelijk met drie wijzigingen aan tegen Feyenoord

Reacties

In de vermoedelijke opstelling van Lazio voert Maurizio Sarri drie wijzigingen door ten opzichte van de eerdere wedstrijd tegen Feyenoord. Twee noodgedwongen wissels en Daichi Kamada krijgt de voorkeur boven Nicolò Rovella.

Lazio treedt vermoedelijk met drie wijzigingen aan tegen Feyenoord
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

In de thuiswedstrijd was Feyenoord met 3-1 te sterk voor Lazio. Met een zege op bezoek in Rome zet Feyenoord een gigantische stap naar overwintering in de Champions League. Trainer Arne Slot gaf al aan te verwachten dat Lazio het op een andere manier gaat aanpakken.

De Italiaanse krant Il Messaggero, gevestigd in Rome, heeft de verwachte opstelling gebaseerd op wat hun verslaggever op het trainingsveld heeft gezien. Zo zag hij Nicolò Casale, twee weken geleden nog basisspeler tegen Feyenoord, apart van de groep trainen en ook Adam Marusic kampt met fysieke ongemakken. Daardoor is de verwachting dat Manuel Lazzari en Patric in de verdediging staan dinsdag.

Daarnaast krijgt Kamada op het middenveld vermoedelijk de voorkeur boven Rovella. De rest van het middenveld en de volledige aanval blijven hetzelfde als in de eerste wedstrijd tegen de Rotterdammers. Ten opzichte van afgelopen weekend (1-0 nederlaag tegen Bologna) voert Sarri vijf wijzigingen door. Zondag staat voor Lazio de derby tegen AS Roma op het programma.

Vermoedelijke opstelling Lazio: Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj; Kamada, Vecino, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

UEFA Champions League

Stand Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 30 aug. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.