Lazio zet Palermo voor eigen publiek te kijk

Palermo-Lazio 0-3Nummer drie Palermo kreeg een ondubbelzinnig pak slaag voor eigen publiek. De Rosaneri waren in de eerste helft dan wel de betere ploeg, toch keken zij halverwege tegen een achterstand aan. Daarbij hadden zij de pech dat scheidsrechter Dondarini onterecht een treffer van Andrea Caracciolo afkeurde vanwege buitenspel.

Lazio sloeg op slag van rust toe via Tommaso Rocchi, die zijn eigen rebound binnenknalde na matig uitverdedigen van de thuisploeg. In de tweede helft namen de Biancoazzurri het initiatief over dankzij een vroege tweede treffer van Sebastiano Siviglia, die raak kopte na een vrije trap. Rocchi tekende in de slotfase vanaf de strafschopstip voor de derde treffer na een overtreding op Makinwa.

Torino-Udinese 2-3
Een sterk spelend Udinese liep in het eerste uur uit naar een 3-0 voorsprong via Chris Obodo, Paulo Barreto en Asamoah Gyan. Maar in de slotfase moesten de Bianconeri toch nog oppassen. Elvis Abbruscato zorgde met twee goals voor de 2-3, ook al was Toro Gabriele Cioffi kwijtgeraakt met twee gele kaarten. De 3-3 kwam er echter niet.