Lensky wilde vertrekken na trainingsbezoek supporters

Jacob Lensky heeft op het punt gestaan zijn contract bij FC Utrecht in te leveren vanwege het supportersincident van zaterdag. De directie van FC Utrecht heeft de verdediger op andere gedachten kunnen brengen.

Lensky wilde vertrekken na trainingsbezoek supporters

Inleiding voor het bijna inleveren van zijn contract was het trainingsbezoek van enkele FC Utrecht-supporters. Zij betraden zaterdag het veld, zouden met vuurwerk hebben gegooid naar de spelers en eisten in woord en gebaar betere prestaties en een overwinning tegen Sparta (zondag), meldt De Telegraaf. Alles bij elkaar reden genoeg voor Lensky om zijn contract in te willen leveren, wat hij uiteindelijk dus niet deed.

Ook algemeen directeur Jan Willem van Dop was allesbehalve blij met het incident. 'Wij staan er altijd voor open om met supporters te praten en hebben dat ook met een vrij forse delegatie gedaan.'

De algemeen directeur sprak van een eerder onderhoud tussen club en supporters. 'We begrepen dat het daarmee klaar was. Toch is dat blijkbaar niet bij iedereen aangekomen. Het is duidelijk dat het betreden van het veld door een aantal mensen zeer intimiderend is ervaren.'

FC Utrecht won zondag overigens wel bij Sparta: 0-3. Jacob Lensky nam met een afstandsschot de eerste goal voor zijn rekening.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen