Leverkusen-directeur Rolfes geeft update over door Bayern begeerde Tah

Reacties

Bayer Leverkusen-directeur Simon Rolfes sluit niet uit dat Jonathan Tah dit seizoen bij de kampioen van Duitsland actief blijft en volgend jaar zomer transfervrij vertrekt. De Duits international wordt al enige tijd gelinkt aan Bayern München.

Leverkusen-directeur Rolfes geeft update over door Bayern begeerde Tah
© Pro Shots

Met het vertrek van Matthijs de Ligt bij Bayern München leek de weg open te liggen voor Tah, maar het is de vraag of beide clubs elkaar nog gaan vinden in een akkoord over de centrale verdediger. 'Er zijn geen ontwikkelingen of concrete aanwijzingen dat de situatie met Tah gaat veranderen', zei Rolfes in gesprek met Sport1.

'Ik ben optimistisch gestemd of beter gezegd: er zijn geen signalen dat Jonathan dit seizoen niet meer bij ons zal spelen. Maar we moeten zien hoe de transferperiode eindigt. Jonathan blijft een heel belangrijke speler voor ons', aldus de technisch directeur van Leverkusen. Tah kwam zaterdag tijdens de strijd om de Duitse Super Cup als invaller in het veld tegen VfB Stuttgart.

'Er is in de voorbije weken veel gespeculeerd en dat zal nog wel ruim een week doorgaan. Ik ga ervan uit dat Jonathan bij ons blijft', besluit Rolfes. Tah staat sinds 2015 onder contract bij Leverkusen, dat hem negen jaar geleden overnam van HSV. De huidige verbintenis van de centrale verdediger bij Die Werkself loopt volgend jaar zomer af.

Spelersprofiel

J. Tah


Geboortedatum:
11 februari 1996
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Hamburg
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,95 m
Gewicht:
94 kg
Huidige club:
Bayer Leverkusen
Nationaal team:
Duitsland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.