Lille breekt ongeslagen status Olympique Lyon

Olympique Lyon is niet langer ongeslagen in de Franse Ligue 1. Nummer twee Lille bracht de koploper op de 22ste speeldag de eerste nederlaag van het seizoen toe (2-1).

Matt Moussilou was de grote man aan de kant van Lille. De 22-jarige Franse aanvaller zette de thuisploeg persoonlijk op een 2-0 voorsprong. In de derde minuut bleef hij knap op de been onder druk van twee tegenstanders en schoot hij raak. En in de 68ste minuut werkte hij de bal door de benen van verdediger Cris in het doel.

Juninho Pernambuco maakte het een kwartier voor tijd nog spannend in het hoogstaande duel. De Braziliaan in dienst van Lyon benutte een strafschop. In de slotfase gooide Lyon alles op alles maar de gelijkmaker bleef uit, waardoor Lille in de stand tot op drie punten naderde.