'Liverpool heeft Dirk Kuijt bijna binnen'

Dirk Kuijt lijkt op weg naar Liverpool. De Engelse club is druk bezig de spits van Feyenoord binnen te halen, zo beweert The Daily Mail. De Engelse krant denkt te weten dat de Rotterdammers na vier keer een bod nu eindelijk om zijn.

'Liverpool heeft Dirk Kuijt bijna binnen'

Maandag zei Feyenoord-directeur Chris Woerts nog tegen VI dat er geen concrete interesse is in Kuijt. 'Er speelt echt niets rond Dirk. Omdat hij het WK heeft gespeeld, krijgt hij van trainer Erwin Koeman nog een weekje rust.'

Kuijt vertelde zelf juist dat hij de extra week heeft bedongen om zich te oriënteren op zijn toekomst. Bovendien nam Feyenoord maandag al een teamfoto zonder zijn grootste ster en publiekslieveling.

Liverpool zou zo'n veertien miljoen euro betalen voor de 25-jarige international, die nog tot de zomer van 2009 onder contract staat bij Feyenoord. De Rotterdammers gingen niet akkoord met een lager bedrag plus Jan Kromkamp of Jurek Dudek. In de komende twee dagen zou de transfer rondkomen.

Vorig seizoen hengelde Liverpool-coach Rafael Benítez ook al naar Kuijt. Toen besloot de Katwijker niet te gaan omdat de deal te lang op zich liet wachten.

Bekijk hier al onze video's