'Liverpool ziet twee opties voor opvolging Fabinho'

Reacties

Liverpool is hard op zoek naar versterking voor het middenveld. The Reds zetten nog altijd in op de komst van het Belgische toptalent Roméo Lavia, maar zien nu ook een alternatief in Brazilië.

'Liverpool ziet twee opties voor opvolging Fabinho'
© Pro Shots

James Milner, Jordan Henderson, Fabinho, Alex Oxlade-Camberlain, Naby Keïta, Arthur Melo en Fábio Carvalho. Liefst zeven middenvelders trokken deze zomer de deur van Anfield achter zich dicht. Na het moeizame voorbije seizoen is er een heuse midfield clearout gaande bij Liverpool.

De club was sowieso al van plan om door te selecteren op het middenveld en schakelde snel met het binnenhalen van Alexis Mac Allister en Dominik Szoboszlai. Het vertrek van Henderson en Fabinho naar Saoedi-Arabië betekent dat The Reds nu toch ook dringend behoefte hebben aan een nieuwe controleur die de balans op het middenveld kan bewaken.

Lavia is daarvoor de topkandidaat. De Belg maakt een jaar geleden de overstap vanuit de academy van Manchester City naar Southampton, waar hij op achttienjarige leeftijd doodleuk een basisplaats opeiste in de Premier League. Lavia kon de degradatie van Southampton echter niet voorkomen.

Liverpool hoopte daarvan te profiteren, maar komt wat dat betreft van een koude kermis thuis. Lavia heeft bij Southampton nog een contract tot 2027 en dus durven The Saints vast te houden aan een torenhoge vraagprijs. Volgens Sky Sports verlangt Southampton vijftig miljoen pond, een kleine zestig miljoen euro. Ook Chelsea zou hem volgen.

Liverpool kijkt zodoende ook naar alternatieven en is uitgekomen bij André. De controleur die op 22-jarige leeftijd al bijna 150 duels voor Fluminense achter zijn naam heeft staan. In juni maakte André ook zijn debuut voor de nationale ploeg van Brazilië. Hij is minstens twee keer zo goedkoop als Lavia en daarmee volgens Sky een serieus alternatief.

Bekijk hier al onze video's
{"title":"Special: Paixão heeft één of meer schoten op doel","titleMobile":"Special: Paixão heeft één of meer schoten op doel","odd":"2.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_313c_&affid=205&siteid=432&adid=313&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:ff60540c-792b-4a31-9db0-b963b0f81013","position":"3","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Zet nu in op 'Igor Paixão heeft één of meer schoten op doel' bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De quotering is verhoogd van 1.66 naar 2.00","textMobile":"Zet nu in op 'Igor Paixão heeft één of meer schoten op doel' bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De quotering is verhoogd van 1.66 naar 2.00"}
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.