Luis Enrique zou helft salaris inleveren om pers nooit meer te woord te staan

Reacties

Luis Enrique zou de helft van zijn salaris inleveren om nooit meer met de media te hoeven spreken. De Spaanse trainer botst nog wel eens met de pers en zou het journalistenleger best kunnen missen.

Luis Enrique zou helft salaris inleveren om pers nooit meer te woord te staan
© Pro Shots
PSG
PSG
21:00
Rennes
Rennes
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tijdens een persconferentie in aanloop naar het duel met Stade Rennes kwam het onderwerp ter sprake. Luis Enrique had geen zin om vragen te beantwoorden over zijn eigen uitspraken die uit context waren getrokken. De Spaanse tv-zender Movistar+ bracht een docu-serie uit over de coach en online werden zijn uitspraken uit verband gerukt, vond Luis Enrique.

'Ik vind het leuk met jullie', verzekerde de Spanjaard. 'Maar als je me de keuze zou geven, zou ik er geen probleem mee hebben om geen persconferenties meer te geven. Ik heb nog nooit een persconferentie eerder afgekapt. Maar als ik nu mijn salaris moet halveren om nooit meer tegen de pers te hoeven praten, teken ik direct. Maar dat is onmogelijk. Contracten verplichten coaches om te praten.'

Het ging op de persconferentie over een uitspraak over het trio Mbappé, Neymar en Messi. 'Als het team met de beste spelers prijzen zou winnen, had PSG acht Champions Leagues. En ze hebben er nul', zei de voormalig trainer van Barcelona, die zelf het miljardenbal won met de Catalanen in 2015. Daar wilde hij op de persconferentie niet verder op ingaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.