'Manchester United doet dubbel openingsbod op De Ligt en Mazraoui'

Reacties

Manchester United heeft een dubbel openingsbod gedaan om zowel Matthijs de Ligt als Noussair Mazraoui naar Old Trafford te halen, zo meldt The Athletic. De Engelse grootmacht wordt al voor langere tijd met het voormalig Ajax-duo in verband gebracht, maar is nu naar verluidt concreet geworden.

'Manchester United doet dubbel openingsbod op De Ligt en Mazraoui'
© Pro Shots

Dat Ten Hag graag met Mazraoui en De Ligt wil werken, is geen geheim. De Nederlandse manager is bezig aan een flinke renovatie van de selectie van Manchester United, dat al Joshua Zirkzee en Leny Yoro naar Old Trafford zag komen.

De Ligt en Mazraoui moeten de volgende twee versterkingen van The Mancunians worden. Volgens The Athletic ligt er een openingsbod op tafel om zowel De Ligt als Mazraoui over te nemen. Deze bieding zou door Bayer München van tafel zijn geveegd, maar van een persoonlijk akkoord met beide spelers zou al sprake zijn. Het gaat om twee contracten van vijf seizoenen met een optie voor nog een extra jaar.

Dat United in beweging komt voor verdedigers, is niet gek. Aankoop Yoro liep in de voorbereiding een ernstige blessure op. De Fransman moet drie maanden toekijken, wat in ieder geval voor De Ligt zou kunnen betekenen dat hij bij een transfer op een basisplaats afstevent in Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer N. Mazraoui
Meer over N. Mazraoui
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.