Matig begin: Brentford scoort pas in de tweede minuut

Reacties

Brentford kende een tegenvallende start van de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Het publiek in het Community Stadium moest bijzonder lang wachten op de eerste treffer, Nathan Collins kopte pas in de tweede minuut raak voor de openingstreffer. De laatste drie openingstreffers in de Premier League werden allemaal wel gewoon binnen de eerste minuut gemaakt.

Matig begin: Brentford scoort pas in de tweede minuut
© Pro Shots
Brentford
Brentford
5 - 3
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

'Dit moet een wereldrecord zijn', stamelde Brentford-manager Thomas Frank na de wedstrijd tegen West Ham United. Voor de derde opeenvolgende competitiewedstrijd had zijn team binnen de veertig seconden gescoord.

Tegen Manchester City nam Yoane Wissa het snelle doelpunt voor zijn rekening, Tottenham Hotspur en West Ham verkeken zich al bijzonder vroeg in de wedstrijd op Bryan Mbeumo. Brentford maakte een dodelijk effectieve wetenschap van de aftrap, maar had de pech dat zaterdagmiddag Wolverhampton mocht beginnen aan de wedstrijd.

Toch lag de bal al na een minuut en vijftien seconden in het net. Brentford vond de ruimte op rechts, Mikkel Damsgaard zette voor en Collins kopte binnen. Het probleem voor Brentford is dat het na een puike start niet door kan zetten. Man City won uiteindelijk met 2-1, Tottenham met 3-1 en ook West Ham kwam terug in de wedstrijd (1-1).

Dat gebeurde zaterdag opnieuw. Wolverhampton had een snel antwoord klaar, Matheus Cunha werkte in de vierde minuut binnen na een lage voorzet vanaf rechts.

De duels in de Premier League en in de overige competities volgen we uiteraard in de VI Live

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.