Milan mazzelt in Parijs

Door een frommeldoelpunt in blessuretijd heeft AC Milan een puntje meegenomen uit Parijs. Voor Paris Saint-Germain lijkt de Champions League daarmee voorbij. Milan doet nog volop mee.

PSG had niets minder nodig dan een overwinning, Milan leek vooraf genoegen te nemen met een gelijkspel. De eerste helft had twee gezichten. Eerst deelde Milan de lakens uit en had moeten scoren. Daarna was PSG de bovenliggende partij met de kansen.

Het duurde echter tot de 70ste minuut voordat er gescoord werd. Laurent Robert zette PSG uit een directe vrije trap op voorsprong. Ook al ging de bal fraai om het muurtje, doelman Christina Abbiati ging niet vrijuit. Voor PSG, dat zware tijden kent in de Franse competitie, leek er eindelijk weer eens wat te vieren. Maar in blessuretijd kwam Milan langszij. Het schot van Demetrio Albertini hobbelde via de knie van invaller José Mari tergend langzaam in het Parijse doel.

De teleurstelling bij PSG was groot, net als de vreugde bij Milan. De Fransen moeten nu hopen op een wondertje, Milan heeft het lot in eigen hand.

Bekijk hier al onze video's