Mogelijke streep door pikant weerzien: Hernández breekt training af

Reacties

Theo Hernández, de linksback van Oranje-tegenstander Frankrijk, heeft enkele dagen voor de start van het EK een training moeten afbreken. Over een week neemt Frankrijk het in de tweede groepswedstrijd op tegen het Nederlands elftal.

Mogelijke streep door pikant weerzien: Hernández breekt training af
© Pro Shots

Hernández raakte in de oefenwedstrijd tegen Canada (0-0) geblesseerd aan zijn knie, hij werd na de rust aan de kant gehouden door bondscoach Didier Deschamps. Woensdag brak de back van AC Milan de training na vijftig minuten af. Toch lijkt men zich in Frankrijk niet direct zorgen te maken om de situatie van Hernández, hoewel wel gesteld wordt dat de situatie goed in de gaten gehouden wordt.

De komende dagen zal uit moeten wijzen hoe Hernández herstelt van de knieblessure. Mocht hij toch niet in actie kunnen komen in de eerste twee groepsduels van Frankrijk, gaat er een streep door een pikant weerzien. Hernández en Oranje-international Denzel Dumfries kregen het eerder dit seizoen al met elkaar aan de stok toen hun clubs AC Milan en Internazionale tegenover elkaar stonden, Dumfries toonde tijdens het titelfeest van Inter een spandoek met daarop een foto van het hoofd van Hernández op een aangelijnde hond afgebeeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.