Montpellier nadert verliezend Bordeaux tot drie punten

Girondins Bordeaux voelt in de Ligue 1 de hete adem van Montpellier in zijn nek. De voorsprong van de koploper slonk tot drie punten. Lille bezet de derde plaats met een achterstand van zeven punten.

Stade Rennes-Girondins Bordeaux 4-2Bordeaux liet voor het tweede duel op een rij punten liggen. Na de 0-0 tegen Boulogne-sur-Mer verloor de koploper met 4-2 van Stade Rennes. De thuisploeg leidde na 48 minuten al met 3-0 door doelpunten van Sylvain Marveaux, Jimmy Briand en Ismaël Bangoura. Bordeaux schoot daarna pas wakker. In de 64ste minuut zorgde Yoann Gouffran voor 3-1 en Wendel verkleinde vijf minuten later de marge tot één goal. Invaller Asamoah Gyan besliste de wedstrijd definitief in het voordeel van Rennes. De Ghanees scoorde een minuut na zijn entree.

Boulogne-sur-Mer-Montpellier 0-2In tegenstelling tot Bordeaux verslikte Montpellier zich niet in Boulogne-sur-Mer. De nummer twee van de Ligue 1 kwam in de 26ste minuut op voorsprong via een doelpunt van Souleymane Camara. In de laatste minuut stelde Montpellier de zege definitief veilig toen Victor Hugo Montaño er 0-2 van maakte.

Olympique Nice-Lille 1-1Lille profiteerde slechts gedeeltelijk van de nederlaag van Bordeaux. De nummer drie van de ranglijst kwam in Nice niet verder dan 1-1. Chouki Ben Saada bezorgde de thuisclub in de zeventiende minuut een 1-0 voorsprong. Invaller Túlio De Melo redde een punt voor Lille.

Grenoble-AJ Auxerre 5-0Grenoble zette een opvallende uitslag neer tegen Auxerre. Het werd liefst 5-0 voor de thuisploeg. Daniel Ljuboja opende in de achtste minuut de score. Nassim Akrour en Daisuke Matsui voegden er ieder twee treffers aan toe. Opvallend genoeg blijft Grenoble hekkensluiter in de Ligue 1.

{"title":"Actie: €50 aan Free Bets bij goal Feyenoord én Twente!","titleMobile":"Actie: €50 aan Free Bets bij goal Feyenoord én Twente!","odd":"50.00","url":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=85963507&bid=37519&6DE=Testclick","bookmaker":{"name":"Unibet (Kambi)","id":5000,"lightIconUrl":"/dam/jcr:9e3975da-a577-48bd-9e59-8576787a688c/unibet20new20logo20large1-black.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:f8717da0-9ada-466e-af1d-adf75a1cde42/unibet20new20logo20large1.svg","iconSize":27},"image":"jcr:6863e4ee-01a4-453d-9989-f06a8eba8efd","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Unibet heeft een welkomstactie (24+) rondom het duel tussen Feyenoord en Twente!","textMobile":"Unibet heeft een welkomstactie (24+) rondom het duel tussen Feyenoord en Twente!"}