Mourinho geeft ruimte voor speculaties over vertrek

'Ik kan niet met honderd procent zekerheid zeggen dat ik bij Internazionale blijf.' Met die opmerking gaf José Mourinho een voedingsbodem voor geruchten over een vertrek.

Mourinho geeft ruimte voor speculaties over vertrek

Mourinho weigerde zich te committeren aan de Nerazzurri, die woensdag de eerste van de drie nog te winnen prijzen kunnen pakken. 'In voetbal kan je nooit zeggen wat er gaat gebeuren', aldus de Portugees, die in verband wordt gebracht met Real Madrid.

Internazionale treft woensdag AS Roma als laatste obstakel voor het veroveren van de Italiaanse beker. De Romeinse club is ook in de strijd om de Scudetto de laatst overgebleven concurrent. Uit de hoofdstad kwam voorzitster Rosella Sensi met een woedende reactie op 2-0 zege op Lazio. Inter moest zich 'schamen' voor de overwinning op het toegeeflijke Lazio.

Mourinho wilde niets weten van het verwijt van AS Roma over het vermeende aannemen van het cadeau van Lazio, dat zondag Internazionale weinig in de weg legde en zo aartsrivaal AS Roma een loer draaide.

'Ik vraag niet om respect voor mijn team, ik eis het', aldus de Portugees, die wees op de schade die Internazionale opliep. 'We namen een risico met Wesley Sneijder en die kan woensdag niet spelen. We verloren ook Lúcio en die speelt woensdag ook niet. Ik heb mevrouw de president van AS Roma gevraagd mijn team te respecteren. De Romeinse rivaliteit is niet mijn zaak.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen