MVV berooft Willem II ook van laatste kans

MVV heeft de sportieve crisis bij Willem II nog eens vergroot. De nummer acht van de Gouden Gids Divisie stootte de Tilburgers hard uit de Gatorade Cup(3-1), waardoor de laatste kans op een enigszins succesvol seizoen verkeken is.

In Maastricht bleef Willem II bijna een helft lang bij. De ploeg van Kees Zwamborn maakte de snelle 1-0 achterstand (doelpunt Alexandre Bryssinck, foto) vlot goed. Csaba Fehér zorgde binnen vier minuten voor de gelijkmaker. Vlak voor rust zette Damien Miceli de thuisploeg echter weer op voorsprong.

In de tweede helft slaagde Willem II, dat in de Eredivisie ook al worstelt en voorlaatste staat, er ondanks een paar grote kansen niet in langszij te komen.

Sterker nog, via Harry Gommans sloeg MVV een kwartier voor tijd het beslissende gat. De kortste weg naar Europa, die Willem II vorig seizoen bewandelde, is nu versperd.