NAC Breda brengt Willem II 25ste nederlaag toe

Een positief afscheid van de Eredivisie was Willem II niet gegund. NAC Breda won dankzij een late treffer in Tilburg. Roda JC en SC Heerenveen scoorden niet.

Willem II-NAC Breda 0-1Julian Jenner verpestte ook het voorlopig laatste optreden van Willem II in de Eredivisie. De invaller, die na dit seizoen terugkeert naar Vitesse, besliste in de 89ste minuut de Brabantse derby. Doordat Andreas Lasnik in blessuretijd zijn inzet zag stranden op de paal, nam de Tilburgse degradant met een 25ste nederlaag van het seizoen afscheid van de Eredivisie.

Roda JC Kerkrade-SC Heerenveen 0-0Hoewel er voor beide ploegen niets meer op het spel stond, slaagden zowel SC Heerenveen als Roda JC Kerkrade er niet in het publiek te trakteren op doelpunten. Dat mocht Mads Junker zichzelf verwijten. De Deense spits liet voor rust drie kansen onbenut.

Roda JC en SC Heerenveen deden ook in de tweede helft verwoede pogingen de score te openen. Maar zowel Boldizsár Bodor als Bas Dost had de pech dat hun inzet eindigde op het aluminium. Foto: VI Images