Nederlands getint Ferencváros houdt kans op plekje in Champions League

Reacties

Ferencváros blijft in de race om een plekje in de Champions League. De ploeg van trainer Pascal Jansen won ook uit van het Welshe The New Saints FC.

Nederlands getint Ferencváros houdt kans op plekje in Champions League
© Pro Shots
The New Saints
The New Saints
1 - 2
Ferencváros
Ferencváros

Eigenlijk deed de return tussen het Hongaarse Ferencváros en The New Saints er niet meer toe. De ploeg van Jansen had in eigen huis al met liefst 5-0 gewonnen van de kampioen van Wales. Ferencváros begon met Philippe Rommens, die recent overkwam van Go Ahead Eagles, in de basis. Mats Knoester zat op de bank en viel ook niet in.

Ferencváros kwam vlak voor rust op voorsprong. Kristoffer Zachariassen brak met een mooie lob de ban. Rommens verdubbelde de voorsprong na iets meer dan een uur spelen in het Park Hall Stadium. In de blessuretijd redde Joshua Daniels de Welshe eer met de 1-2.

Ferencváros stroomt nu door naar de derde voorronde van de Champions League. In die ronde treft de ploeg van Jansen het Deense FC Midtjylland of UE Santa Coloma uit Andorra. Die twee ploegen spelen woensdagavond nog tegen elkaar. Midtjylland won in Andorra al met 0-3.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ferencváros
Meer over Ferencváros
Meer P. Rommens
Meer over P. Rommens
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.