Nottingham Forest informeert naar Brobbey

Reacties

Na de afwijzing van Santiago Gimenez heeft Nottingham Forest zich gemeld voor Brian Brobbey. De Engelse club informeerde naar de Ajax-spits, maar het is nog maar zeer de vraag of hij dat zelf wel ziet zitten.

Nottingham Forest informeert naar Brobbey
© Pro Shots

Nottingham was bereid ver te gaan voor Feyenoord-spits Gimenez, maar nadat de Mexicaan liet weten niet op het aanbod in te willen gaan, werd de aandacht verlegd naar Brobbey. Hem is gevraagd of hij openstaat voor de Premier League. Of dat zo is, valt nog maar te bezien.

Met nog zes dagen voor het sluiten van de markt is de situatie van Ajax amper veranderd: de club moet geld verdienen om zelf iets te kunnen doen. In dat licht valt een verkoop van Brobbey niet uit te sluiten. De 22-jarige spits vertegenwoordigt een behoorlijke transferwaarde en lijkt te koop, als Ajax een niet te weigeren bod binnenkrijgt. 

Akpom
Ook rond Chuba Akpom speelt het nodige, maar Ajax ziet nog geen reden om in te gaan op de avances van de clubs die zich tot nu toe hebben gemeld. Verhuren, waar bijvoorbeeld AEK Athene aan dacht, is voor Ajax sowieso geen optie, omdat de Amsterdammers hem alleen permanent van de hand willen doen.

Met Wout Weghorst heeft Ajax al een vervanger van Brobbey en/of Chuba Akpom in het vizier. De 32-jarige spits heeft zijn jawoord gegeven aan Ajax en wacht op groen licht. Zodra Ajax de middelen bij elkaar verzameld heeft, kan de komst van Weghorst worden afgerond. Dat zou theoretisch gezien donderdag al kunnen, als Ajax zich daadwerkelijk plaatst voor de groepsfase van de Europa League.

Do 29 aug.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Nottingham Forest
Meer over Nottingham Forest
Meer Brobbey
Meer over Brobbey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.