Opsteker en domper voor Real: Mbappé mee naar Lille, Courtois blijft thuis

Reacties

Real Madrid kan woensdag weer een beroep doen op Kylian Mbappé. De Fransman blijkt veel sneller dan verwacht te zijn hersteld van een blessure en staat in de Champions League mogelijk voor een weerzien met zijn jongere broer Ethan.

Opsteker en domper voor Real: Mbappé mee naar Lille, Courtois blijft thuis
© Pro Shots
Lille
Lille
Wo 2 okt.
21:00
Real Madrid
Real Madrid

Minder goed nieuws had Real over Thibaut Courtois. De doelman blijkt een spierblessure overgehouden te hebben aan de bewogen stadsderby tegen Atlético Madrid. Courtois staat vermoedelijk enkele weken aan de kant en is niet beschikbaar voor de clash met Lille.

Mbappé miste zondagavond de veelbesproken Madrileense derby en leek nog langer te moeten toekijken bij Real, maar De Koninklijke meldt maandag dat hij tot de wedstrijdselectie behoort voor het uitduel met Lille.

De mededeling van Real komt als een verrassing: Spaanse media meldden vorige week nog dat Mbappé een aantal weken uit de roulatie zou zijn vanwege z'n bovenbeenblessure. De aanvaller scoorde voor zijn afwezigheid tegen Atlético in vijf opeenvolgende wedstrijden voor Real.

Nu Mbappé toch inzetbaar is, wacht hem mogelijk een directe confrontatie met zijn zeventienjarige broer Ethan. De middenvelder heeft bij Lille geen basisplaats, maar kwam dit seizoen vier keer (kort) als invaller in het veld. Ethan Mbappé verruilde afgelopen zomer Paris Saint-Germain voor Lille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.