Opstelling Ajax: Farioli houdt Berghuis nog op de bank

Reacties

Er zijn geen nieuwe gezichten in de basisploeg bij Ajax voor de return tegen FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. Steven Berghuis begint op de bank, net als Ahmetcan Kaplan en Bertrand Traoré.

Opstelling Ajax: Farioli houdt Berghuis nog op de bank
© Pro Shots
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad
1 - 3
Ajax
Ajax

Trainer Francesco Farioli heeft een week na de wedstrijd die met 1-0 werd gewonnen door een goal van Branco van den Boomen het vertrouwen gegeven aan dezelfde spelers. Dat betekent dat Youri Baas weer basisspeler is, in een defensie met verder Devyne Rensch, Josip Sutalo en Jorrel Hato.

Op het middenveld is er weer plek voor Kian Fitz-Jim. Berghuis viel vorige week in de 62ste minuut in, er wordt door Farioli nog gewacht met het geven van een basisplaats aan de creatieve linkspoot. Van den Boomen moet net als bij het eerste duel met Vojvodina ook hopen op een invalbeurt. Kenneth Taylor en Jordan Henderson zijn naast Fitz-Jim de andere middenvelders.

Farioli geeft voorin opnieuw Christian Rasmussen en Carlos Forbs op de flanken het vertrouwen. De aangesloten Bertrand Traoré zit op de bank en kan zijn eerste minuten van het seizoen maken. Chuba Akpom is de spits bij afwezigheid van Brian Brobbey. Naast Brobbey ontbreekt met Steven Bergwijn zoals bekend nog een andere EK-ganger. De twee Oranje-internationals hebben deze week de training hervat bij hun club.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Fitz-Jim, Henderson, Taylor; Rasmussen, Akpom, Forbs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.