Palermo wint ook niet van tiental Sampdoria

Palermo blijft ploeteren in 2007. Sinds de jaarwisseling wonnen de Rosaneri pas twee van de tien duels. En zelfs tegen tien spelers van Sampdoria kwam daar geen overwinning bij: 1-1.

In de 36ste minuut moest Giulio Falcone met rood van het veld vanwege een te forse ingreep ten koste van Fabio Simplicio. Vlak na rust leek Palermo te gaan profiteren van deze man-meer-situatie. Edison Cavani kopte bij de tweede paal raak.

Maar drie minuten later kwam Samp al op gelijke hoogte. Verdediger Andrea Barzagli en doelman Federico Agliardi keken elkaar aan en Fabio Quagliarella profiteerde namens de thuisploeg.

Palermo zette de tien van Sampdoria onder grote druk, maar opnieuw lukte het de Sicilianen niet de drie punten te pakken. Het was de zevende opeenvolgende wedstrijd zonder zege voor Palermo, dat moet vrezen de vierde plaats te verspelen aan Empoli.