Pauleta juicht niet meer voor fans PSG

Het gaat niet goed met Paris Saint-Germain. De prestaties vallen tegen met de negende plaats in de League 1. Het Parijse publiek is zeer ontevreden en zorgt voor een gespannen sfeer.

Pauleta juicht niet meer voor fans PSG

Voor Pedro Pauleta is dat reden om voortaan niet meer te juichen in het Parc des Princes. Zaterdag miste de Portugees een strafschop in het duel met Toulouse, waardoor PSG niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel. Na zijn misser jouwde het publiek de doorgaans populaire Portugese goalgetter uit.

Tot woede van de topscorer: 'Ik zal nog steeds goals maken voor Parijs, maar ik zal ze niet meer vieren in het Parc des Princes', motiveerde hij zijn maatregel in L'Equipe.

Enkele groepen aanhangers van PSG hadden eerder al aangekondigd hun ploeg niet meer aan te moedigen. Zij eisen het vertrek van voorzitter Francis Graille en het hoofd van de veiligheidsdienst, Jean-Pierre Larrue.

De twee grote supportersvakken (Boulogne en Auteuil) hebben besloten dat zij zullen roepen om het ontslag van Graille als PSG ten aanval trekt. En als hun club een kans mist, zal er een fluitconcert en luid boe-geroep klinken. Zoals zaterdag bij Pauleta gebeurde.

Voorzitter Graille 'betreurt de situatie' en liet weten dat hij 'niet immuun' is voor de beledigingen aan zijn adres, maar dat hij van plan is aan te blijven in zijn functie.

Bekijk hier al onze video's