Pellegrini zet Van der Vaart opnieuw op de tribune

Voor Rafael van der Vaart lijkt zijn avontuur bij Real Madrid tot een snel einde te komen. De middenvelder ontbreekt dinsdag opnieuw in de selectie van De Koninklijke.

Pellegrini zet Van der Vaart opnieuw op de tribune

Zondag moest Van der Vaart al vanaf de tribune toekijken hoe Real met 1-1 gelijkspeelde tegen Al Ittihad in het toernooi om de Peace Cup. Coach Manuel Pellegrini passeert de Oranje-international opnieuw voor het treffen met LDU Quito van dinsdag.

Officieel heeft Pellegrini hem vanwege 'tactische redenen' buiten de selectie gelaten voor het duel in Santiago Bernabéu, net als Gabriel Heinze en Klaas-Jan Huntelaar. Maar de absentie van Van der Vaart lijkt een duidelijke indicatie dat hij moet vertrekken bij Real, net als Huntelaar én Heinze.

Van de overige Nederlanders ontbreekt de nog niet fitte Ruud van Nistelrooy. Royston Drenthe, Arjen Robben en Wesley Sneijder maken wel deel uit van de spelersgroep. Dit trio kwam zondag nog in actie tegen Al Ittihad. Drenthe en Sneijder begonnen in de basis, Robben viel in.

Pellegrini verwelkomde maandag de nieuwkomers Kaká en Raúl Albiol tijdens de training. Het tweetal trainde voor het eerst mee, net als de Spaanse internationals Iker Casillas en Sergio Ramos. Alle vier zitten dinsdag op de tribune tijdens de ontmoeting met LDU Quito.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen