VfB Stuttgart zet streep door transfer van Huntelaar

Een transfer van Klaas-Jan Huntelaar naar VfB Stutggart is definitief van de baan. Dat heeft Arnold Oosterveer, de zaakwaaknemer van de aanvaller van Real Madrid, bevestigd tegenover Voetbal International.

VfB Stuttgart zet streep door transfer van Huntelaar

VfB Stuttgart was bereid diep in de buidel te tasten voor Huntelaar, maar heeft zijn pogingen om de aanvaller in te lijven definitief gestaakt. De Duitse club was met de Spanjaarden overeengekomen dat zij het verschil in salaris zouden compenseren, maar de Madrilenen kwamen die financiële afspraak niet naar wens na.

Stuttgart was lange tijd positief gestemd over de komst van Huntelaar, die Real voor achttien miljoen euro zou verlaten. 'Klaas-Jan zou fantastisch bij onze club passen. Maar we hebben geen zin om nog langer aan het lijntje te worden gehouden', aldus manager Horst Heldt van Die Schwaben.

Huntelaar wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar de Premier League. Naast Tottenham Hotspur is Arsenal geïnteresseerd in de oud-Ajacied. The Gunners zien hem als mogelijke vervanger van de naar Manchester City vertrokken Emmanuel Adebayor.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen