Premier League slaat terug richting City na beschuldiging van misleiding

Reacties

Een dag nadat Manchester City een juridische zege op de Premier League boekte, heeft de competitie teruggeslagen. De Premier League werpt een beschuldiging die de landskampioen uit verre van zich.

Premier League slaat terug richting City na beschuldiging van misleiding
© Pro Shots

City-adviseur Simon Cliff heeft de negentien competitiegenoten van zijn club een brief gestuurd waarin de Premier League beschuldigd wordt van misleiding, zo weten Engelse media, en dan gaat het in dit geval over de uitspraak over sponsorregels. De Premier League zou informatie hebben verstrekt waarin verschillende onjuistheden staan, maar de organisatie ontkent dat dus.

Verschillende clubs zouden zich inmiddels in één van beide kampen hebben gemeld. Volgens Sky Sports zijn Chelsea, Newcastle United en Everton op de hand van de Citizens, terwijl Liverpool, Manchester United en Arsenal partij hebben gekozen voor de Premier League. Experts denken dat de uitspraak over de financiële spelregels een belangrijke slag in het voordeel van Manchester City is.

De zaak staat los van de 115 aanklachten die er liggen tegen City in het kader van de financiële spelregels van de Premier League. Daarover moet nog een oordeel worden geveld

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.