Priske spreekt vol lof over houding Bijlow

Reacties

Justin Bijlow is op geweldige wijze omgegaan met het slechte nieuws dat hij heeft gekregen van Brian Priske. Dat heeft de Feyenoord-trainer aangegeven bij het vooruitblikken op de eerste speelronde van het nieuwe Eredivisie-seizoen.

Priske spreekt vol lof over houding Bijlow
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
Willem II
Willem II

Bijlow heeft de concurrentiestrijd van Timon Wellenreuther vooralsnog verloren. De 26-jarige doelman stelt zich desondanks als een voorbeeldprof op. Dat was niet alleen zo tijdens het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal, waarin hij Wellenreuther onder meer vlak voor de gewonnen strafschoppenserie zichtbaar steunde.

'Bijlow is heel professioneel', vertelt Priske over de lastige situatie. 'Dat was vorige week al zo. Tijdens die wedstrijd was hij fantastisch, hij heeft het team continu gesteund. Justin gedraagt zich heel verantwoordelijk en heeft geprobeerd het team zo goed mogelijk te motiveren. Hij traint sterk en doet zijn werk. Dat doet hij op geweldige wijze', aldus de Feyenoord-coach.

Priske stond donderdag nog met 27 spelers op het trainingsveld. De Deen beaamde dat de selectie kwantitatief groot is en hij verwacht nog wel wat mutaties voor de transferdeadline. Hij sprak de wens uit dat Yankuba Minteh en Mats Wieffer nog worden vervangen. Zaterdag tegen Willem II kan Priske in elk geval voor het eerst een beroep doen op aanwinsten Julián Carranza en Gijs Smal. Zij zijn hersteld en kunnen deel uitmaken van de wedstrijdselectie.

De Eredivisie-start van Feyenoord

Feyenoord werkt toe naar de competitiestart tegen Willem II. Volg op VI PRO alles over de aanloop van de Rotterdammers naar de eerste speelronde.

Clubwatcher Martijn Krabbendam over de transfers bij Feyenoord.
Zo ziet het nieuwe Feyenoord eruit.
Een uitgebreid interview met directeur Dennis te Kloese.
Trainer Brian Priske is positief over het niveau van de selectie.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.