Forse kritiek op Mbappé: 'Met alles behalve voetbal bezig'

Reacties

De claim van Kylian Mbappé op 55 miljoen euro aan achterstallig salaris en bonussen levert hem forse kritiek op in Frankrijk. Ondertussen weigert Paris Saint-Germain nog altijd te betalen en verwijst de club hem naar de rechter.

Forse kritiek op Mbappé: 'Met alles behalve voetbal bezig'

Dat Mbappé volhardt in het conflict, zint analyticus Christophe Dugarry allesbehalve. 'Op dit moment denkt hij aan alles behalve voetbal: zijn imago, zijn geld, wat hij gaat zeggen, waar hij voor staat, het Franse elftal', zei de 55-voudig international bij radiozender RMC. 'Hij is alleen maar met politiek bezig en zijn mening geven! Hij is verdwaald! Je kan de meest volwassen, meest briljante en meest intelligente gast ter wereld zijn, maar als je niet langer op je baan en je sport focust, dan ben je afgeleid.'

Mbappé eist 55 miljoen euro aan achterstallig salaris en bonussen, terwijl PSG claimt dat hij daar eerder afstand van heeft gedaan. De juridische afdeling van de Ligue 1 oordeelde donderdag dat PSG moet betalen, maar daar wil de club niets van weten. PSG liet in een statement weten dat Mbappé naar de rechter moet stappen als hij zijn geld wil.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.