PSV lijkt af te moeten haken voor Van den Berg

Reacties

PSV lijkt een streep te kunnen zetten door de komst van Sepp van den Berg. De verdediger wordt begeerd door de Eindhovenaren, maar de vraagprijs is PSV te gortig. Wel gaat de verdediger Liverpool op zeer korte termijn verlaten.

PSV lijkt af te moeten haken voor Van den Berg
© Pro Shots

Dinsdag heeft de Engelse topclub Van den Berg te kennen gegeven dat er meegewerkt gaat worden aan een transfer. De vraagprijs is echter ook duidelijk: twintig miljoen pond, ofwel bijna 23,5 miljoen euro. Dat is nog exclusief vijf miljoen pond aan vaste bonussen.

Zelf had Van den Berg wel oren naar PSV. De centrale verdediger wil weg uit Anfield, zodat hij vlieguren kan maken in de top. Dat perspectief had de Nederlander niet bij Liverpool. Bij PSV wel, maar voor PSV is de vraagprijs veel te hoog. Daardoor moet PSV nu snel doorschakelen naar een alternatief, is de verwachting.

Meerdere opties worden overwogen, zoals Adamo Nagalo van FC Nordsjælland. Ook Ko Itakura, in het verleden nog actief voor FC Groningen, wordt gezien als een mogelijk interessante optie. De 27-jarige Japanner komt momenteel uit voor Borussia Mönchengladbach.

Van den Berg zelf lijkt nog twee ijzers in het vuur te hebben. Bayer Leverkusen en Brentford willen namelijk wél voldoen aan de eisen van Liverpool. De verwachting is dat Van den Berg woensdag de knoop over zijn toekomst door gaat hakken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.