PSV mist twee verdedigers tegen Feyenoord, Luuk de Jong ziek

Reacties

PSV kan zondag niet beschikken over Mauro Júnior en Olivier Boscagli. Het duo kampt met een blessure en moet daardoor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord aan zich voorbij laten gaan. Daarnaast is Luuk de Jong ziek.

PSV mist twee verdedigers tegen Feyenoord, Luuk de Jong ziek
© Pro Shots
PSV
PSV
ns
4 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Op de persconferentie in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal ging trainer Peter Bosz in op de status van zijn elftal. Daarin liet hij weten dat hij niet kan beschikken over de geblesseerde Mauro en Boscagli. Daarnaast zijn ook Sergiño Dest en Armando Obispo niet beschikbaar, zij liggen er langere tijd uit.

Ook bevestigde Bosz dat De Jong onzeker is voor zondag. Hij heeft vrijdag wel meegetraind, maar is daarna meteen naar bed gegaan. 'Hij is inderdaad ziek, daarom is hij hier nu ook niet op deze persconferentie', aldus Bosz.

Wie wel weer fit is, is Noa Lang. Al is het de vraag hoelang hij kan spelen zondag. 'Het gaat goed met hem. Maar dat is lastig in minuten uit te drukken. Hij kan in 10 minuten doen waar iemand anders 45 minuten over doet. Wij moeten hem rustig opbouwen. Hij doet alles honderd procent. Dus daar moeten we voorzichtig mee zijn.'

Verder kijkt Bosz uit naar de wedstrijd en hoopt hij vooral dat zijn ploeg dezelfde scherpte heeft als vorig seizoen. Daarom waakt hij extra voor verslapping. 'Toen ik kwam, waren er drie spelers ooit kampioen geworden. Nu zijn ze het allemaal. Dat doet wat met je. Dat ze dan wat ander gedrag gaan vertonen, is normaal, maar niet goed. Als ik zie dat ze ander gedrag vertonen, zal ik ze daarop wijzen. Maar het is nog veel beter als een teamgenoot zegt: doe eens even normaal.'

PSV en Feyenoord staan zondagavond om 18.00 uur tegenover elkaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.