PSV sluit trainingskamp in Oostenrijk af met zege: officieus debuut Lang

PSV heeft het trainingskamp in Oostenrijk zaterdag afgesloten met een oefenzege op FC Augsburg. Na twee keer 75 minuten was het elftal van trainer Peter Bosz met 1-2 te sterk voor de Duitsers. Noa Lang maakte zijn officieuze debuut bij PSV.

Lang was een van de PSV'ers die de eerste 75 minuten van het oefenduel in actie kwam. De formatie van Bosz kwam na een kwartier op achterstand tegen de Bundesliga-club, waarvan onlangs aankoop Ricardo Pepi werd overgenomen. Dion Beljo bracht de Duitsers aan de leiding.

Een paar minuten later maakte Luuk de Jong op aangeven van Joey Veerman de gelijkmaker voor PSV. Na 75 minuten verscheen een compleet nieuw elftal PSV'ers in het veld en de nieuwe gezichten zorgden voor de overwinning. De achttienjarige Julian Kwaaitaal maakte na 106 minuten de 1-2 voor PSV. Walter Benítez onderscheidde zich nog door een strafschop van Ermedin Demirovic te keren.

De Eindhovenaren spelen volgende week nog twee oefenwedstrijden in het Philips Stadion: eerst komt FC Eindhoven op bezoek (26 juli) en vier dagen later is Nottingham Forest de tegenstander. Op 4 augustus is de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV.

PSV bij eerste 75 minuten: Drommel; Sambo, Ramalho, Boscagli, Mwene; Sangaré, Veerman, Babadi, Bakayoko, De Jong en Lang

PSV bij tweede 75 minuten: Benítez; Kwaaitaal, Teze, Van de Blaak, Van Aanholt; Comenencia, Van den Heuvel, Land; El Ghazi, Pepi en Vertessen