PSV ziet topscorer Lozano wegvallen

Reacties

Hirving Lozano is de komende periode niet inzetbaar voor PSV. De Mexicaan, met vier doelpunten topscorer van de Eredivisie, heeft deze week een spierblessure opgelopen. De Eindhovenaren melden niet hoelang Lozano afwezig is.

PSV ziet topscorer Lozano wegvallen
© Pro Shots

Voor de Mexicaan ging het mis in de oefenwedstrijd tegen RC Genk. Het duel op De Herdgang eindigde donderdagmiddag in een 1-1 gelijkspel, in de tweede helft viel Lozano uit. Hoewel de regerend landskampioen met Noa Lang, Johan Bakayoko, Couhaib Driouech en Malik Tillmann voldoende opties heeft voor op de flank, komt de blessure van Lozano op een lastig moment.

Na de interlandperiode speelt PSV een thuiswedstrijd tegen NEC, enkele dagen daarna begint het Europese avontuur voor de Eindhovenaren met een lastige uitwedstrijd tegen Juventus. Het is voor PSV de eerste wedstrijd in de hoofdfase van de Champions League. Lozano maakte dit seizoen vier goals in de Eredivisie, vorig seizoen miste de Mexicaan ook al een handjevol wedstrijden voor blessures.

Lozano maakt aan het einde van dit jaar de transfer naar San Diego FC, een nieuwe club in de Major League Soccer. PSV bereikte daar in juni al een akkoord over.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.