Real kan over nieuwe droomvoorhoede beschikken bij seizoenstart

Reacties

Kylian Mbappé kan zoals verwacht woensdag zijn officiële debuut maken voor Real Madrid in de strijd om de Europese Super Cup tegen Atalanta. De Franse steraanvaller zit bij de selectie voor de seizoensouverture van de Champions League-winnaar.

Real kan over nieuwe droomvoorhoede beschikken bij seizoenstart
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Mbappé meldde zich vorige week voor het eerst op het trainingsveld bij zijn nieuwe club, nadat hij na het EK met Frankrijk had genoten van een vakantie. De 25-jarige superster tekende eerder deze zomer transfervrij bij Real, nadat zijn contract bij Paris Saint-Germain niet was verlengd. Direct doken er al berichten op dat het komend seizoen smullen wordt in de aanval bij De Koninklijke, met verder nog Jude Bellingham, Rodrygo en Vinícius Júnior.

Met ook nog de Braziliaanse aanwinst Endrick in de selectie kan Real-trainer Carlo Ancelotti woensdag in Warschau over een ware droomvoorhoede beschikken. Afgelopen week werden Rodrygo en Vinícius in verband gebracht met een transfer naar respectievelijk de Premier League en Saoedi-Arabië, maar de twee Braziliaanse aanvallers zijn volgens Spaanse media niet bezig met een vertrek en willen vlammen aan de zijde van Mbappé.

Zo rustig als het bij Real is qua transfergeruchten, zo rumoerig was het afgelopen week bij Atalanta. Teun Koopmeiners traint in afwachting van een transfer naar Juventus niet langer mee bij de Europa League-winnaar, tot woede van trainer Gian Piero Gasperini. Volgens Italiaanse media onderhandelt Atalanta inmiddels wel weer over een afkoopsom met Juventus, dat steeds dichter in de buurt van de vraagprijs van zestig miljoen euro komt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.