Redknapp verkiest Portsmouth boven Newcastle

'Ik heb een geweldige aanbieding gehad om een fantastische club als Newcastle United te coachen. Het was een geweldige mogelijkheid, máár ik ben gelukkig hier', legde Harry Redknapp uit waarom hij op de bank blijft zitten bij Portsmouth.

Redknapp verkiest Portsmouth boven Newcastle

Newcastle had gehoopt Redknapp vast te leggen als opvolger van de eerder deze week ontslagen Sam Allardyce. Maar de coach uit Wales, die goed bevriend is met de clubleiding van The Magpies, besloot anders.

'Dit is een club waar ik me thuis voel. Ik voel me goed hier, dit is mijn club. Ik heb een goede relatie met de fans, de eigenaar en de algemeen directeur. Ik heb spelers gehaald, overgehaald naar Portsmouth te komen. Als ik nu van hen weg zou lopen, terwijl wij het zó goed doen, dat zou niet goed zijn.'

In de Engelse media worden nog flink wat namen verbonden aan Newcastle. Mark Hughes, de huidige trainer van Blackburn Rovers, geldt als grootste favoriet. Andere kanshebbers zouden zijn: Alan Shearer, Martin Jol, José Mourinho, Marcello Lippi en Steve McClaren.

Bekijk hier al onze video's