Reijnders met Milan in Australië onderuit tegen Roma

AC Milan heeft vrijdag een oefenwedstrijd tegen AS Roma in het Australische Perth met 5-2 verloren. Tijjani Reijnders speelde 67 minuten mee.

AS Roma
AS Roma
5 - 2
AC Milan
AC Milan

In de eerste helft vielen er drie doelpunten. Tommaso Baldanzi maakte de eerste goal van de wedstrijd, Theo Hernández trok de stand gelijk. Tammy Abraham zorgde vlak voor rust voor de 2-1.

Angeliño tekende bijna tien minuten na de pauze voor de 3-1. Noah Okafor bracht daarna de spanning terug in de wedstrijd namens Milan. Dankzij doelpunten van Paulo Dybala en Sardar Azmoun liep de ploeg van Daniele De Rossi uiteindelijk uit naar 5-2.

Kevin Zeroli verving Reijnders in de tweede helft. De Nederlanse middenvelder is opgeroepen voor het EK in Duitsland, maar slaat door zijn tripje met Milan een deel van de voorbereiding over. Op 7 juni, daags na de oefeninterland tegen Canada, sluit hij aan.

Bondscoach Ronald Koeman had liever gezien dat Reijnders helemaal niet naar Australië was afgereisd. 'Ze gingen nog naar Australië, en wij kunnen pas op 3 juni een beroep doen op die spelers', verzuchtte Koeman op een persconferentie eerder deze week.