Reinier in vier jaar vier keer verhuurd door Real Madrid

Reacties

Waar Vinícíus Júnior en Rodrygo wekelijks schitteren in het shirt van Real Madrid en spits Endrick zijn eerste doelpunt voor De Koninklijke al te pakken heeft, is een andere Braziliaan opnieuw tijdelijk vertrokken uit Madrid. Reinier maakte de hoge verwachtingen niet waar sinds zijn transfer vanuit Brazilië, hij wordt voor alweer de vierde keer verhuurd.

Reinier in vier jaar vier keer verhuurd door Real Madrid
© Pro Shots

Reinier kwam begin 2020 over van Flamengo. Hij trad daarbij in de voetsporen van Vinícíus Júnior en Rodrygo, die in respectievelijk 2018 en 2019 Brazilië verruilden voor Spanje. Real Madrid betaalde dertig miljoen voor de middenvelder, maar ruim vier jaar later wacht hij nog steeds op zijn officiële debuut.

In 2019 zag de voetbaltoekomst van Reinier er nog bijzonder rooskleurig uit

Dat gaat er dit seizoen ook niet van komen, want Real Madrid verhuurt Reinier ditmaal aan Granada. Dat is een stap achteruit voor Reinier, die voorheen aan Borussia Dortmund, Girona en Frosinone werd verhuurd. Granada komt in tegenstelling tot voorgaande clubs niet op het hoogste niveau uit. De club degradeerde vorig seizoen als hekkensluiter uit La Liga.

Reinier staat nog tot medio 2026 onder contract bij Real Madrid. In ons buitenlandblog volgen we Deadline Day in de grootste competities van Europa op de voet.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.