Reker met Stevens in gesprek over trainerschap PSV

EXCLUSIEF - Jan Reker, algemeen directeur van PSV, heeft dinsdag in het diepste geheim een gesprek gevoerd met Hamburger SV-trainer Huub Stevens. Reker ziet hem als de ideale kandidaat om vanaf het seizoen 2008/09 als hoofdtrainer voor de spelersgroep te staan.

De verbintenis van Stevens met HSV loopt aan het einde van dit seizoen af. De Limburgse oefenmeester heeft nooit zijn ambities verborgen om ooit nog eens terug te keren in Eindhoven, waar hij eerder speler, jeugdtrainer en hoofd opleidingen was.

PSV heeft wel serieuze concurrentie van HSV, want de nummer twee van de Bundesliga is zelf uitermate tevreden over de prestaties van Stevens en wil graag zijn contract verlengen.

Vorige week zei Stevens al in Voetbal International dat hij niet van plan was om tussentijds contractbreuk te plegen. Hij heeft al vaker laten doorschemeren dat hij in de toekomst wat dichter in de buurt wil werken.

PSV is na het afzeggen van Martin Jol en Fred Rutten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer als opvolger van de naar Valencia vertrokken Ronald Koeman. Hoe hectisch die speurtocht de voorbije dagen verliep, staat te lezen in de Voetbal International van deze week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen