Robben en Sneijder terug op trainingsveld Real

Arjen Robben en Wesley Sneijder keerden woensdag terug op het trainingsveld van Real Madrid, ook al werd verwacht dat beide internationals veel langer zouden ontbreken bij De Koninklijke.

Robben en Sneijder terug op trainingsveld Real

Robben raakte vorige week dinsdag geblesseerd tijdens een competitieduel met Getafe. Hij hield een pijnlijke rechterkuit over aan het treffen. Maar na een behandeling in Rotterdam bij fysiotherapeut Dick van Toorn blijkt de veertigvoudig international razendsnel hersteld.

Robben lijkt als enige van het Oranje-tweetal op tijd fit te zijn voor de topper tegen Barcelona van komende zaterdag in Bernabéu. De Groninger werkte woensdag een loopoefening met zijn ploeggenoten af, voordat hij individueel de rest van de training voltooide. Daarbij mocht hij al met een bal aan de slag.

Dat gold nog niet voor Sneijder. De middenvelder was op 18 april met een pijnlijke linkerhamstring van het veld gestapt tijdens het uitduel met Recreativo. Sneijder hield zich woensdag louter bezig met loopoefeningen. In rustig tempo liep de 54-voudig international over het trainingsveld van Valdebebas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen