Rooney gaat uit zijn dak na winnende goal in blessuretijd

Plymouth Argyle-manager Wayne Rooney zag zijn ploeg zaterdag de eerste overwinning in het Championship binnenslepen. Het geduld van de voormalig Manchester United-spits werd wel op de proef gesteld. Tegen Sunderland viel de beslissing pas in de 93ste minuut. De blijdschap bij Wazza was er niet minder om.

Plymouth Argyle
3 - 2
Sunderland
Sunderland

De topspits van weleer is niet meer te herkennen. Met een forse baard en een paar kilo extra is hij inmiddels bezig aan zijn vierde baan als manager. Het voornaamste doel dit seizoen zal niet degraderen zijn.

Zaterdag trad het Plymouth Argyle van Rooney aan tegen het nog ongeslagen Sunderland. Eerst boog de ploeg een achterstand om in een 2-1 voorsprong maar in de 86ste minuut kwamen The Black Cats toch weer langszij.

De wedstrijd eindigde alsnog in een climax voor Rooney en zijn spelers. In minuut 93 knalde rechtsback Joe Edwards de 3-2 tegen de touwen. Het leverde prachtige beelden op van Rooney die compleet uit zijn dak gaat. De Engelse ster van weleer moet zich weer even hebben gevoeld alsof hij de Champions League won.

Later in de week verschijnt er op VI PRO een verhaal over de trainerscarrière van Wayne Rooney, die bij Plymouth Argyle een nieuwe kans krijgt als manager.