Schateren in Sevilla: Schotse spits ruilt shirt voor iets veel belangrijkers

Reacties

Oli McBurnie heeft zich na zijn debuutwedstrijd voor Las Palmas meteen zeer populair gemaakt. De Schotse aanvaller toonde een fraai staaltje zelfspot in een onderonsje met twee jonge voetballiefhebbers.

Schateren in Sevilla: Schotse spits ruilt shirt voor iets veel belangrijkers
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Las Palmas
Las Palmas
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Elke zomer opnieuw ontvluchten hordes Britten hun koude, natte eiland om zich een paar weken bloot te stellen aan één van de weinige dingen die ze niet kennen maar wel beminnen: de zon. Al na een paar dagen zijn de meesten zo rood als kreeften. Eén van die Britten, profvoetballer McBurnie, is deze zomer ook naar Spanje gegaan. Het verschil: McBurnie blijft voorlopig in Spanje, want hij tekende een contract bij Las Palmas.

Dat biedt kansen, dachten twee jeugdige Las Pamas-fans die een recent interview met de aanvaller hadden gezien. McBurnie werd gevraagd naar de Spaanse zomer – bij de aftrap vrijdag was het nog steeds zo'n dertig graden. Al grappend klaagde hij dat hij al vier flessen aftersun had moeten kopen. Wel, de vijfde is hem cadeau gedaan.

Tenminste: op één voorwaarde. 'McBurnie, zullen we ruilen? Jij een fles aftersun, ik je shirt?', staat er te lezen op een bordje dat twee jochies in elkaar hebben geknutseld. Het lijkt te zijn gelukt: op de foto van hun ontmoeting is McBurnie met een verse fles aftersun te zien. Enigszins ironisch: de weersvoorspellingen in Las Palmas beloven een week waarin de zon niet of nauwelijks zal schijnen.

Volgende week spelen de geelhemden uit bij Leganés. Daar belooft het wel weer een graad of 35 te worden, dus dan kan het hard gaan met zo'n fles. Supportertjes van de club uit de voorstad van Madrid weten inmiddels wat ze moeten kopen bij de drogist om een gratis shirt van een LaLiga-shirt te bemachtigen!

Bekijk hier al onze video's
Meer Las Palmas
Meer over Las Palmas
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer O. McBurnie
Meer over O. McBurnie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.