Schouten klaart lucht met Bosz én kan mogelijk spelen tegen AZ

Reacties

Jerdy Schouten en Peter Bosz liggen weer op één lijn. Om de controlerende middenvelder was de afgelopen weken een hoop te doen wegens een verschil in lezing over diens blessure. Extra goed nieuws voor PSV is dat Schouten het duel met AZ van komend weekend mogelijk al haalt.

Schouten klaart lucht met Bosz én kan mogelijk spelen tegen AZ
© Pro Shots
AZ
AZ
Za 19 okt.
18:45
PSV
PSV

Het verhaal van Schouten is bekend. De middenvelder miste het laatste duel van PSV met Sparta Rotterdam en moest ook de interlandperiode met het Nederlands elftal verstek laten gaan. PSV communiceerde dat Schouten 'algemeen vermoeid' was, maar de speler zelf kwam enkele dagen later met een andere verklaring. Daar was de club dan weer niet blij mee.

Om de lucht te klaren, voerden Bosz en Schouten een gesprek over de situatie. De uitkomst daarvan is dat alles weer koek en ei is. Extra goed nieuws voor PSV is dat de middenvelder ondanks zijn knieklachten alweer meetraint. Het duel met AZ van aankomende zaterdag is daardoor mogelijk een haalbare kaart.

Naast Schouten is er bij PSV nog een twijfelgeval. Ook Ricardo Pepi liep een blessure op. De spits keerde eerder terug van de interlandperiode die hij met de Verenigde Staten speelde.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Schouten
Meer over Schouten
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.